Ţigările „Plugaru”, preferate de contrabandişti. VIDEO de la o descindere a mascaţilor în locuinţele a doi bărbaţi.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Ţigările „Plugaru” revin din nou în atenţia poliţiştilor dâmboviţeni după cazul descoperit la Titu, acolo unde funcţiona o fabrică ilegală de ţigări. De data aceasta, oamenii legii au efectuat percheziţii domiciliare la patru locuinţe de pe raza localităţilor Răzvad şi Gura Ocniţei.

Cu această ocazie, au fost identificate un număr de 4140 pachete ţigarete mărcile “Capital“, fără banderole de marcaj fiscal, “ Plugarul“, purtând banderole de marcaj fiscal de Republica Moldova şi “ Jing Ling “, purtând banderole de marcaj fiscal de Ucraina, în valoare totală de 32.000 lei, precum şi 11 sticle de whisky, fără banderole de marcaj fiscal.

Citeşte şi : Prins cu „mâţa-n sac" a doua oară

Întreaga cantitate de ţigarete cât şi sticlele de băuturi alcoolice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii contrabandă faţă de învinuiţii D. Florin, de 27 de ani, din comuna Răzvad şi D. Ion, de 51 de ani, din comuna Gura Ocniţei, fiind introduşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite