GHEORGHE ANA "Primul traseist de calibru care fuge din USL pentru a se înscrie în partidul lui Dan Diaconescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătăliile din interiorul USL pentru colegiile cu şanse au ajuns la apogeu. Grangurii din conducerea partidului, în special din PSD vânează la propriu colegiile bune, în judeţele unde partidul va câştiga cu siguranţă alegerile. Realitatea.net scrie despre dâmboviţeanul Gheorghe Ana că este primul traseist de calibru care fuge din USL pentru a se înscrie în partidul lui Dan Diaconescu.

CITEŞTE ŞI: Deputatul Gheorghe Ana: “Am deranjat pentru că nu am intrat în clanuri”


Sursa: realitatea.net

Ani în şir PSD Dâmboviţa a fost condusă de deputatul Ion Stan, fost şef al comisiei parlamentare de control a SRI, secondat de tovarăşul Gheorghe Ana, deputat cu trei mandate- cei doi bătrăni fesenişti au fost însă scoşi pe linie moartă de către Rovana Plumb, ministrul Mediului în cabinetul Ponta.

Rovana Plumb i-a luat fără jenă colegiul lui Gheorghe Ana, acesta s-a reorientat conform presei către partidul lui Diaconescu.  Pentru a-i închide gura, un alt scenariu viza numirea sa într-o poziţie călduţă de consul.

Vechiul activist FSN este însă un adevărat jupân al judeţului şi nu se va lăsa dus cu una cu două. Acesta are interese importante de afaceri în Dâmboviţa şi se află pe o poziţie fruntaşă în lista cu parlamentari care fac afaceri cu Statul.

Astfel, prin intermediul companiei Complis SA Targovişte, a primit, in perioada 2001-2009, cinci contracte publice: două de la Consiliul Judeţean Dîmboviţa, trei la Consiliul Local Runcu, Primaria Vulcana Pandele şi  Primaria Tărtăşeşti, un contract de la Primaria Petrşti, şi un altul primit de la Consiliul Local Văleni. Valoarea totala a acestora se ridica la 11,7 milioane lei.

Prin aceeaşi firma, au mai fost încheiate doua contracte în 2007 şi 2008 în valoare totala de 10 milioane euro, ambele cu Ministerul Dezvoltarii. Societatea deţinută de fiica deputatului Ana a încheiat în ultimii ani 14 contracte tot cu primăriile din judeţul Dâmboviţa, la valoarea de peste 500 de mii de lei sau cu direcţia de finanţe şi primăria Ticu, în valoare de peste 2 milioane de lei.

Cu alte cuvinte, deputatul poate băga mâna lejer în buzunar să-şi plătească cheltuielile de campanie, să finanţeze şi partidul OTV şi să-i dea şi lui Dan Diaconescu un bacşiş, să nu zică DD-ul că a muncit degeaba să bage în parlament traseiştii de la USL şi PDL.

Sursa: realitatea.net

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite