Deputatul Gheorghe Ana: “Am deranjat pentru că nu am intrat în clanuri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul de Dâmboviţa, Gheorghe Ana, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu îşi reproşează nimic în toată activitatea de om politic în rândurile PSD. El a dezminţit zvonurile conform cărora ar pleca în partiului lui Dan Diaconescu, spunând că “ este prea sobru și prea serios pentru a se vinde pe 2 lei”.

CITEŞTE ŞI: GHEORGHE ANA "Primul traseist de calibru care fuge din USL pentru a se înscrie în partidul lui Dan Diaconescu"


”Reforma nu poate să aibă loc cu cozi de topor în interiorul Organizației, cu oameni care-și văd doar interesele personale. Reforma se începe cu tineri dornici să se afirme, dar nu să se afirme pentru ei. Am deranjat pentru că nu am intrat în clanuri, pentru că atunci când am avut toate pârghiile județului în mână nu am acceptat compromisuri. Acum, s-au lansat din interiorul PSD aceste zvonuri că voi fi candidat PPDD. Mă deranjează acest lucru, fiindcă eu nu pot să trădez un crez pe care-l am de mai mult de 20 de ani. Sunt prea sobru și prea serios pentru a mă vinde pe 2 lei. Și, pentru ce? Ce-mi trebuie mie acum? Nu-mi trebuie decât să fiu sănătos. Sunt interese mari ca eu să plec din PSD Dâmbovița, dar nu voi face acest lucru. Nimeni nu-mi poate lua prin forță calitatea de membru PSD. Cu domnul Dan Diaconescu nu am avut nicio discuție. Este adevărat că mi s-a făcut o ofertă de către trimisul dumnealui în județul Dâmbovița, în vară, însă am refuzat-o”, a spus Gheorghe Ana.

Deputatul a mai spus că va munci cot la cot cu ceilalţi membri de partid pentru câştigarea alegerilor din 9 decembrie, după care “ar putea pune ghetele în cui”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite