Un Safari Park ar putea fi înfiinţat în judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest Safari Park ar urma să fie aduse şi animale, astfel încât familiile cu copii să poată vizita acest parc tematic
În acest Safari Park ar urma să fie aduse şi animale, astfel încât familiile cu copii să poată vizita acest parc tematic

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, vrea să promoveze turismul în zonă prin înfiinţarea unui Safari Park.

Proiectul ar urma să fie pus în practică pe o suprafaţă de teren de 96 de hectare aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Suceava încă din anul 2007.

„Fosta unitate militară din Păltinoasa este a Consiliului Judeţean. Acolo avem 96 de hectare de teren, cu zone forestiere, cu teren agricol, şi tot acolo sunt 67 de pavilioane situate pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi. Este terenul Consiliului Judeţean Suceava şi trebuie pus în valoare", a menţionat Cătălin Nechifor.

În acest Safari Park ar urma să fie aduse şi animale, astfel încât familiile cu copii să poată vizita acest parc tematic.

„Poate fi un proiect unicat nu în Suceava, nu în România, ci în zona de Est a Europei. Şi vreau să spun că un astfel de Safari Park reprezintă o destinaţie turistică des folosită în Vestul Europei. Propunerea mea este să facem un astfel de Safari Park, care cu costuri destul de mici poate să însemne un punct de atracţie pentru foarte mulţi turişti", a completat Cătălin Nechifor.

Citiţi şi:
Suceava: Metode de răcorire pentru suceveni

Doar două pârtii sunt funcţionale și azi. Vezi aici unde se schiază la Suceava

Turiștii s-au bucurat de zăpada de pe pârtii

Vezi aici imagini de pe pârtia din Gura Humorului

Destinație nouă pe harta sporturilor de iarnă din România: pârtie de schi de trei kilometri sub masivul Rarău

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite