Cât a băut un poliţist înainte să urce la volan şi să provoace un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava a fost trimis în judecată zilele trecute de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava pentru că a condus o maşină sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru că a provocat un accident soldat cu rănirea unei persoane.

Potrivit rechizitoriului, comisarul şef Luigino Pînzariu avea, potrivit probelor biologice recoltate, alcoolemii de 1,75 la mie, respectiv 1,60 la mie. În seara în care a provocat accidentul respectiv, ofiţerul a băut aproape un sfert de litru de palincă, 750 de mililitri de vin şi o jumătate de bere.

Accidentul s-a petrecut pe 12 decembrie 2011, în jurul orei 20.45, în cartierul Obcini, din municipiul Suceava. Înainte de a produce accidentul, comisarul-şef Luigino Marian Pânzariu a fost văzut de mai multe persoane consumând băuturi alcoolice într-un bar din Iţcani şi apoi într-unul de pe strada Mărăşeşti, tot acest timp fiind îmbrăcat în uniformă de poliţist.

În Obcini, maşina condusă de Pînzariu, un VW Golf, a intrat pe sens opus şi a lovit un taxi care circula regulamentar. Şoferul de taxi a scăpat doar cu o sperietură pe cinste, în timp ce clientul pe care-l transporta şi care se afla pe bancheta din faţă dreapta a suferit leziuni în urma impactului.

Citiţi şi:
Fostul șef al Poliției Gura Humorului a fost prins beat criță la volan după ce a provocat un accident

Şeful Poliţiei Fălticeni prins la volan cu o alcoolemie de 2,1‰

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite