Fostul șef al Poliției Gura Humorului a fost prins beat criță la volan după ce a provocat un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luigino Marian Pânzariu, fostul șef al Poliției Gura Humorului. Sursa Monitorul de Suceava
Luigino Marian Pânzariu, fostul șef al Poliției Gura Humorului. Sursa Monitorul de Suceava

Comisarul şef Luigino Marian Pânzariu în vârstă de 48 de ani a provocat luni seară un accident pe strada Stațiunii din municipiul Suceava, în urma căruia un pasager a fost ușor rănit.

După ce a refuzat să sufle în etilotest și a fost condus la spital pentru recoltare de probe de sânge, rezultatele arată o alcoolemie de 1,7 la prima probă și 1,6 la cea de-a doua.

Şeful Poliţiei Fălticeni prins la volan cu o alcoolemie de 2,1‰

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, comisarul șef a intrat în coliziune frontal-laterală cu autoturismul condus din sens opus de Victor L. de 25 ani din localitate, rezultând avarierea autovehiculelor şi vătămarea corporală a lui Ştefan G. de 30 ani, localnic, pasager în al doilea autoturism. Bărbatul accidentat era pasager în autoturismul taxi și a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, necesitând 5-6 zile îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat.

Procurorii din cadrul Curții de Apel Suceava au început o anchetă în cazul comisarului șef Luigino Marian Pânzariu, acesta fiind cercetat penal pentru vătămare corporală şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite