Maidanezi din Suceava, trimişi spre adopţie în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câini selectaţi pentru a fi daţi spre adopţie în Germania
Câini selectaţi pentru a fi daţi spre adopţie în Germania

O parte din câinii comunitari de pe străzile municipiului Suceava vor fi trimişi spre adopţie în Germania.

30 de câini au fost deja selectaţi în funcţie de cerinţele nemţilor şi au ajuns într-un adăpost special amenajat din lunca râului Suceava. Animalele trebuie să aibă talie mică şi o serie de vaccinuri la zi, motiv pentru care plecarea a fost amânată cu câteva săptămâni.

„Este al doilea lot de câini din Suceava care pleacă în Germania, alţi 24 fiind trimişi acum câteva luni de zile. Ni s-a cerut ca fiecare animal să aibă două vaccinuri complete şi să aibă starea de sănătate verificată la zi", a declarat medicul veterinar Cătălin Rusu. Iniţial, câinii vor ajunge într-un adăpost privat din Germania, urmând ca de aici să fie daţi spre adopţie.

Doiniţa Cocriş, preşedinta asociaţiei Pro Anima, a precizat că, deocamdată, numărul de câini trimişi spre Germania nu este foarte mare, dar mai multe acţiuni de acest gen ar putea însemna un pas important spre rezolvarea problemei patrupedelor de pe străzi.

Câini selectaţi pentru a fi daţi spre adopţie în Germania

Citeşte şi:
Adopţii de câini şi pisici

Adopţii de câini în parcarea de la Promenada

AVERTISMENT: „Câinii fără stăpân sunt cei mai importanţi braconieri din pădurile gălăţene şi din majoritatea pădurilor României!"

Trei nemţi curăţă mizeria de la adăpostul de câini din Suceava FOTO

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite