Trei nemţi curăţă mizeria de la adăpostul de câini din Suceava FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adăpostul de câini de la Suceava
Adăpostul de câini de la Suceava

Un grup de trei tineri din Germania se află zilele acestea la Suceava cu o misiune mai puţin obişnuită.

Gregor, Marinus şi Maximilian fac muncă voluntară în adăpostul de câini din lunca Sucevei, unde au curăţat mizeria făcută de cele 1.500 de animale care se află aici.

Adăpostul de câini de la Suceava

"Sunt nişte tineri tare inimoşi, au reuşit să-i mobilizeze pe toţi ceilalţi prin exemplul lor, încât e incredibil cât de multe s-au făcut în timpul cât au fost ei aici", a spus Christine Schulz, o nemţoaică care face muncă voluntară de ani de zile la adăpostul de câini din Suceava.

Maidanezi din Suceava, trimişi spre adopţie în Germania

Reprezentanţii părţii române recunosc că mizeria pusese stăpânire pe cuştile câinilor, dar au şi o explicaţie. "Au făcut ce nu s-a mai făcut de trei ani de zile, din lipsă de personal", a declarat Cătălin Rusu, medicul veterinar al adăpostului.

Cei trei nemţi au adus la Suceava mobilier şi dotări medicale pentru sala de operaţii a adăpostului de câini fără stăpân şi au promis că la sfârşitul acestei luni vor reveni cu un grup de zece prieteni. Organizaţia din care fac ei parte, BMT, va veni la Suceava şi la mijlocul lunii mai, urmând să facă o campanie de sterilizare a câinilor comunitari.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite