Zăpadă de câțiva centimetri pe drumurile din Suceava. Vezi aici cum se circulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada ce a căzut ieri peste județul Suceava le-a dat de furcă drumarilor care nu au mai reușit să țină pasul cu ninsoarea. Cu toate acestea circulația nu a fost întreruptă nicăieri în județ.

Toate drumurile din județul Suceava sunt acoperite de zăpadă de până la doi - trei centimetri, însă cel mai grav este că sub zăpadă s-a format gheață. 32 de utilaje au deszăpezit drumurile naționale și au răspândit 735 de tone de material antiderapant.

FOTO UPDATE Suceava e acoperită de zăpadă. Vezi aici cum se circulă pe drumurile din județ

Din fericire nu au fost persoane care să rămână blocate în trafic. "Ninsoarea s-a oprit aseară și nu a fost un viscol foarte puternic astfel încât să blocheze traficul. Noi nu am fost solicitați la nicio intervenție în noaptea ce a trecut", ne-a spus Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Codul galben de ninsoare se menţine până azi la ora 18.00. Alte 29 de judeţe sunt sub această avertizare, în cazul a 14 dintre ele codul galben fiind transformat în cod portocaliu. Potrivit reprezentanților ISU Suceava, intensificările de vânt vor ajunge până la 70 km/oră.

Șoferii sunt sfătuiți să nu plece la drum fără căuciucuri de iarnă, lanțuri, nisip și o lopată. Conducătorii auto pot să afle starea drumurilor din Moldova, urmărind imaginile transmise live de camerele video montate în Moldova.

Accesează linkul pentru a vizualiza imaginile

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite