Utilaj furat din Austria, depistat în trafic în municipiul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un miniexcavator căutat de circa trei luni de autorităţile din Austria a fost identificat în trafic, pe strada 22 Decembrie, din municipiu, de o patrulă de poliţie.

Ieri, în jurul orei 14.00, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni a identificat în trafic, pe strada 22 Decembrie, o autoutilitară ce transporta pe o platformă un miniexcavator şi un încărcător frontal. Potrivit poliţiştilor, utilajele aparțin societăţii comercială al cărei angajat este conducătorul aflat la volanul autoutilitarei, Sorin D., de 29 ani, din comuna Calafindeşti.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că miniexcavatorul este căutat în vederea confiscării, conform unei semnalări introdusă la data de 28.02.2011 de Austria. Utilajul a fost indisponibilizat la sediul IPJ Suceava, fiind ridicat din posesia lui Iulian J., de 25 ani, din comuna Şcheia, proprietarul acestuia şi beneficiarul transportului”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Cu ocazia cercetărilor preliminare, Iulian J. a prezentat poliţiştilor documente de proveniență ale utilajelor, respectiv factură fiscală şi chitanţă, emise de o firmă din Baia Mare, judeţul Maramureş. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări față de Iulian J. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „tăinuire la furt calificat”.

Citiţi şi: Suceava, locul al doilea pe ţară la autorizaţiile de construcţie

Suceava: A spart aparatul de poker din cauză că a pierdut

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite