Un TIR cu număr de Ucraina a intrat în gardul unui magazin din Vadu Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au balizat zona, au deconectat bornele de la acumulator şi apoi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi. În cabină se aflau şoferul şi un pasager, care a avut nevoie de primul ajutor medical, fiind rănit uşor la un picior, însă nu a necesitat internarea la spital.

Astăzi, în jurul orei 11.30, pompierii suceveni au fost anunţati prin intermediul numărului unic de urgenţă, că pe raza comunei Vadu Moldovei un TIR a intrat într-un magazin.

Ajunşi la faţa locului, pompierii Detaşamentului Fălticeni au găsit un autotren, marca MAN, înmatriculat în Ucraina, intrat în gardul de beton ce împrejmuia magazinul, la doi metri distanţă de clădire“, a precizat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Pompierii au balizat zona, au deconectat bornele de la acumulator şi apoi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi. În cabină se aflau şoferul şi un pasager, care a avut nevoie de primul ajutor medical, fiind rănit uşor la un picior, dar nu a necesitat transportul la spital.

Citiţi şi: Doi suceveni prinşi sub un mal de pământ au fost salvaţi de colegii lor

Bazar de rable pe străzile principale din Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite