Suceveanul acuzat de jafuri armate "în afară" va fi predat Austriei pentru anchetă şi proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceveanul Vasilică Puşcaşu este acuzat că a comis două jafuri armate în Austria
Suceveanul Vasilică Puşcaşu este acuzat că a comis două jafuri armate în Austria

Vasilică Puşcaşu, acuzat de comiterea a doua jafuri armate în Austria în urmă cu aproape şapte ani, va fi predat autorităţilor din străinătate.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul formulat de Vasilică Puşcaşu, astfel încât decizia de predare luată de Curtea de Apel Suceava în urmă cu aproximativ două săptămâni va fi pusă în aplicare.

Afaceristul Vasile Pușcașu, săltat de mascați în baza unui mandat european de arestare

Nu s-a stabilit încă o dată exactă când suceveanul va fi trimis în Austria, termenii predării urmând să fie stabiliţi de comun acord între autorităţile române şi austriece.

Legiștii ieșeni au hotărât: Pușcașu poate fi extrădat în Austria

Vasilică Puşcaşu este acuzat că pe 1 şi 7 aprilie 2005 a intrat în sediile a două bănci din Austria. Suceveanul se afla împreună cu o femeie şi erau înarmaţi cu un pistol. Cei doi i-au ameninţat pe angajaţii băncilor, determinându-i în acest fel să le dea banii din casierie.

În total, Puşcaşu ar fi furat aproape 335.000 de euro. Suceveanul nu a recunoscut comiterea acestor fapte, precizând că la data respectivă se afla în România deoarece autorităţile au refuzat să-i elibereze paşaport pe motiv că avea interdicţie pe spaţiul Schengen.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite