Afaceristul Vasile Pușcașu, săltat de mascați în baza unui mandat european de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta este acuzat de mai multe infracţiuni de tâlhărie cu mână armată săvârşite pe teritoriul statului austriac în prima parte a anului 2005.

Vasile Pușcașu a fost reţinut ieri de poliţiştii suceveni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Intervenţie Rapidă – IPJ Suceava, la acţiune participând şi poliţişti din cadrul IGPR – Direcţia de Investigaţii Criminale precum şi o echipă de poliţişti austrieci.

Pușcașu ar fi jefuit o bancă în Austria, în anul 2005, împreună cu o altă persoană, de unde ar fi furat circa 270.000 euro, însă acesta nu este singura spargere. Omul de afaceri sucevean este cercetat și pentru mai multe jafuri din locuințe.

Chiar dacă autoritățile austriece au emis mandat de arestare pe numele suceveanului, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava şi Curţii de Apel Suceava, instanţa suceveană luând faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile.

Vasile Pușcașu este patronul firmei Kamer Build Company SRL care are încheiate contracte de asfaltare a drumurilor chiar și cu Primăria Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite