Suceava: Un bătrân de 75 de ani din Siret şi o ucraineancă arestaţi pentru contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi au fost opriţi în trafic vineri seară, în jurul orei 22.30, de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Suceava. Au fost găsite în autoturism 4.990 pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, în valoare de 45.000 lei.

În cursul zilei de ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus arestarea preventivă a lui Mihai P., de 75 ani, din oraşul Siret, şi a Mariei B., de 45 ani, cetăţean ucrainean, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu ţigarete.

Cei doi au fost opriţi în trafic vineri seară, în jurul orei 22.30, de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Suceava. „Procedându-se la efectuarea controlului autovehiculului, în interiorul acestuia, pe bancheta din spate şi în portbagaj, au fost găsite 4.990 pachete de ţigări de proveniență Republica Moldova, în valoare de 45.000 lei, pentru care nu poseda documente legale”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cercetările au fost preluate de lucrători ai Serviciului Investigarea Fraudelor Suceava, autoturismul a fost indisponibilizat, iar ţigările au fost confiscate. Iniţial, faţă de Mihai P. nu s-a luat măsura reţinerii datorită stării de sănătate, Maria B. fiind reţinută pentru 24 ore şi introdusă în arestul IPJSuceava în cursul serii de vineri.

Cercetările sunt continuate de către ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor sub coordonarea procurorului de caz, iar cei doi se află în arest preventiv.

Citiţi şi: Suceava: Prins cu ţigări de contrabandă în pădure

Suceava: Contrabandişti reţinuţi la frontieră cu focuri de armă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite