Suceava: Contrabandişti reţinuţi la frontieră cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au prins şase cetăţeni români cu 4.000 pachete de ţigări de contrabandă. Ţigările în valoare de aproximativ 25.000 au fost confiscate.

Poliţiştii de la Sectorul P.F. Brodina au observat miercuri seara cu ajutorul aparaturii de termoviziune în apropierea graniţei, pe teritoriul ţării noastre un grup de persoane care transportau mai multe colete voluminoase. Persoanele respective au fost somate de poliţiştii de frontieră dar au ignorat averstimentul şi au încercat să fugă. „Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical”, a precizat Ilie Poroch, purtător de cuvânt al IJPF Suceava

.
Oamenii legii au reuşit reţinerea a doi cetăţeni români ambii domiciliaţi în Straja. În urma cercetărilor au mai fost identificaţi încă patru tineri care făceau parte din grupul respectiv. „În zona respectivă s-au descoperit nouă baxuri ce conţineau 4.130 de pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova, în valoare de 24.780 lei care au fost reţinute în vederea confiscării”, a mai spus Ilie Poroch.
Poliţiştii de frontieră au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a persoanelor în cauză, urmând ca acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare pe o perioadă de 29 de zile.

Citiţi şi: Suceava: Ucrainean prins la Siret cu peste 2.500 de pachete de ţigări de contrabandă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite