Suceava: Trei poduri închise circulaţiei rutiere în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Podurile de la Vereşti, Dorneşti şi acum cel dintre localităţile Roşcani şi Liteni, sunt închise circulaţiei rutiere din cauza inundaţiilor din luna iunie.

Podul de peste râul Suceava între localităţile Vereşti şi Roşcani a fost închis circulaţiei pe 29 iulie din cauza unui pilon care s-a tasat cu 30 de centimatri. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, cei care au luat această hotărâre de a închide circulaţia pe pod, problemele au început de anul trecut când acelaşi pilon s-a tasat cu 30 de centimetri.


Citeşte şi: Podurile peste Suceava şi Siret, închise traficului

Tot atunci au fost impuse restricţii de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj pe podul de peste râul Suceava. Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a precizat că administraţia judeţeană a solicitat sprijin financiar de la Ministerul Dezvoltării pentru începerea lucrărilor de consolidare a podului de la Roşcani.


Situaţiile cele mai grave la poduri s-au înregistrat la podurile de peste râul Suceava din localităţile Dorneşti şi Vereşti. La Dorneşti, o parte a podului a căzut în apă, iar la Vereşti podul s-a înclinat cu aproximativ 45 de grade.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite