(UPDATE) Suceava: Trenurile între Moldova şi Ardeal, blocate de un stâlp căzut pe şine în localitatea Vama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unui accident rutier care a avut loc în această dimineaţă chiar lângă linia de cale ferată, traficul feroviar a fost întrupt.

Citiţi şi: O clipă de neatenţie i-a ucis soţia iar copiii sunt în comă

UPDATE, ora 13.00: Stâlpul de înaltă tensiune a fost înlăturat de pe şine „Sunt întârzieri de la 30 de minute la 128. A durat ceva până când să se deblocheze calea ferată iar apoi a trebuit să înlocuim locomotivele electrice cu cele diesel”, a declarat Constantin Axinia, directorul Regionalei CFR Iaşi.

image

<!--[if gte mso 10]>

UPDATE ORA 11.05: Trenurile care sunt blocate în Vama au întârzierei de 75 de minute. "Acceleratul de la Iaşi spre Timişoara este blocat în staţia Frasin, cel de la Suceava la Câmpulumg în staţia Gura Humorului, iar Ilva Mică-Suceava este chiar în Vama şi are întârziere de 75 de minute", a declarat Bordenciuc, operatoare la biroul de informaţii din Gara Suceava. Aceasta a mai precizat că întârzierile vor creşte până se va remedia situaţia. Situaţia este una dificilă din cauză că stâlpul susţinea cablurile de înaltă tensiune pentru trenuri.

UPDATE ORA 11.00: Patru garnituri de tren sunt blocate pe ruta feroviară dintre Suceava şi Vatra Dornei. Este vorba despre trenurile de călători Timişoara-Iaşi, Ilva Mică-Suceava, Suceava-Câmpulung Moldovenesc şi Iaşi-Timişoara. Sute de călători stau blocaţi în trenuri până când stâlpul va fi înlăturat de pe şine, iar cablurile de înaltă tensiune vor fi readuse la starea iniţială.

În această dimineaţă un autoturism a intrat într-un stâlp de beton care s-a prăbuşit peste calea ferată care face legătura între Moldova şi Ardeal. Din primele cercetări se pare că autotrismul s-a izbit frontal în stâlp prăbuşindu-l peste linia de cale ferată.

Vom reveni cu detalii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite