Suceava: Tânărul care a violat şi ucis o bătrână, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Mistodie a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv după ce a violat-o şi apoi a stâns-o de gât pe Otilia Curelaru, în vârstă de 81 de ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava l-a trimis azi în judecată, în stare de arest preventiv, pe Liviu Mistodie, de 24 de ani, tânărul acuzat de violare de domiciliu, tentativă la infracţiunea de viol şi omor.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori tânărul a pătruns în casa bătrânei Otilia Curelaru, în vârstă de 81 de ani, din Vereşti, pe care a lovit-o cu pumnii şi a încercat să o violeze.

„De asemenea în cadrul actelor de violență exercitate asupra victimei, inculpatul a comprimat formațiunile vasculo-nervoase ale gatului și a provocat fractură de corn superior os hioid, ceea ce a condus la decesul victimei”, a explicat prim-procuror Elisabeta Cocârlă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Deşi iniţial violatorul şi-a recunoscut faptele, ulterior a revenit asupra declaraţiilor şi a zis ca e nevinovat.  Acesta a fost reţinut şi arestat preventiv de procurori încă de pe 17 octombrie anul trecut, la două zile după comiterea faptei.

Citiţi şi: Suceava: Adolescentă din Vicov violată în drum spre club

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite