Suceava: Adolescentă din Vicov violată în drum spre club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei violatori au fost reţinuţi de poliţişti. Foto arhivă.
Cei trei violatori au fost reţinuţi de poliţişti. Foto arhivă.

Tânăra de 19 ani, din Vicovu de Jos, s-a dus ieri la poliţie şi a povestit cum a fost deflorată de trei vicoveni.

Totul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 21.00, când Ileana C., de 19 ani, din Vicovu de Jos, împreună cu prietena sa Andreea P., de 19 ani, din comuna Straja, l-au chemat pe Constantin M., de 21 de ani, să le ducă cu maşina până la un club din Vicovu de Sus.

Din nefericire, fetele nu au mai ajuns la club, deoarece tânărul le-a dus chiar la el acasă unde şi-a mai chemat trei prieteni, respectiv Vasile C.  de 20 de ani, Costică M. de 24 de ani şi Dumitru G. de 20 de ani  unde s-au închis în casă.

„La intrarea în locuinţă, Constantin M. i-a luat telefonul lui Ileana C., iar cele două fete au fost obligate să consume băuturi alcoolice, dar acestea au refuzat, aruncând băutura”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. Potrivit poliţiştilor, în locuinţă se mai afla şi Vasile C. de 27 ani, localnic care, la un moment dat, împreună cu Andreea P. au plecat la domiciliul acestuia, unde au stat o anumită perioadă, după care Andreea P. a plecat acasă.

„După plecarea celor doi, Constantin M. a lovit-o pe Ileana C. cu palmele şi cu pumnii în zona feţei, a ameninţat-o cu acte de violenţă, după care a obligat-o prin forţă să întreţină relaţii sexuale cu el. După aceasta succesiv, prin constrângere fizică Vasile C. şi Costică M. au întreţinut şi ei relaţii sexuale cu victima, iar Dumitru G. a încercat şi el să o violeze, însă a fost împiedicat de Constantin M.”, a mai spus Gabriel Panţiru. Andreea P. le-a declarat poliţiştilor faptul că Constantin M. şi Dumitru G. au încercat să o violeze şi pe ea, însă fără ca fapta să se consume. În urma consultaţiei medicilor legişti, Ileana C., ar fi fost deflorată recent, ocazie cu care prezenta şi mai multe echimoze şi escoriaţii. 

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie faţă de Constantin M., Vasile C., Dumitru G. şi Costică M., ultimul fiind dispărut de la domiciliu”, a mai explicat Gabriel Panţiru. Pe lângă acestea, Constantin M., Vasile C. şi Dumitru G. au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite