Suceava: Tânăr înjunghiat la discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani din Fălticeni a solicitat intervenţia poliţiştilor după ce a fost înjunghiat la discotecă de un necunoscut.

Sâmbătă noapte, poliţiştii fălticeneni au fost anunţaţi că în piaţa “Nada Florilor” din localitate se află un tânăr înjunghiat. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie şi a identificat victima, în persoana lui Ştefănel B de 25 de ani. Acesta avea cămaşa plină de sânge şi a povestit că a fost înjunghiat la discotecă. Tânărul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde s-a stabilit că avea o plagă înjunghiată în zona dorsală. Acesta a necesitat transportarea în regim de urgenţă la spitalul din Suceava, unde este internat în prezent şi se află sub suprvegherea medicilor.


Poliţiştii l-au identificat pe agresor în persoana lui Adrian G de 26 de ani din satul Herla, comuna Slatina. Oamenii legii au stabilit că scandalul ar fi pornit de la victimă, care l-ar fi lovit pe Adrian G cu pumnul în faţă. Cel din urmă a fugit după victimă, şi a înjunghiat-o cu un briceag. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, urmează să se facă încadrarea juridică a faptei.

Citiţi şi: Suceava: Un bistriţean a bătut un poliţist şi a dispărut fără urmă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite