Suceava: Tânăr din Straja prins la frontieră cu 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 55.000 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.

Astă-noapte, în timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au observat în apropierea frontierei un grup de persoane  care se deplasa dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând mai multe colete voluminoase.

În urma acţiunii poliţiştilor de frontieră s-a reusit depistarea şi reţinerea lui Ioan B., în vârstă de  19 ani, domiciliat în localitatea Straja, celelalte persoane reuşind să fugă, folosindu-se de întuneric şi terenul accidentat”, a precizat Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Citiţi şi: Suceava: Un bătrân de 75 de ani din Siret şi o ucraineancă arestaţi pentru contrabandă


Poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe colete voluminoase ce conţineau 7.740 pachete de ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană. Tânărului i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 54.180 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni. În prezent se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.



Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite