Suceava: Soţia lui Şoimaru hrăneşte animalele de la Grădina Zoo în lipsa soţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia nu a reuşit să descopere motivul pentru care cei doi s-au încăieratLeii, tigrii, maimuţele şi reptilele care cresc în curtea suceveanului de la Ilişeşti sunt acum în grija familiei.

Mai citiţi şi:

Suceava: Proprietarul Grădinii Zoologice din Ilişeşti, la un pas de moarte

Tragedia care l-a adus pe omul de afaceri Dorin Şoimaru pe patul de spital nu a fost descâlcită încă de poliţişti.

Proprietarul Grădinii Zoologice din Ilişeşti, în vârstă de 46 de ani a ajuns în dimineaţa zilei de 20 iunie la Urgenţe, după ce a pierdut o cantitate mare de sânge din corp.

Acesta a fost înjunghiat de cinci ori cu un cuţit de către  consăteanul său Nicolae Vas, de 44 de ani în timpul unui conflict.

Din mărturisirile vinovatului, Dorin Şoimaru ar fi fost beat şi a sărit la bătaie iar acesta s-a autoapărat. Cu toate acestea, ancheta se complică deoarece în sângele lui Şoimaru nu a fost găsit alcool iar acesta nu poate depune mărturie decât după ce-şi revine.

Medicii spun că acesta nu este în afara oricărui pericol şi că trebuie supravegheat atent. “Riscă să se infecteze plăgile din piept, însă acum este stabilizat. I s-au făcut transfuzii şi necesită o perioadă de refacere a cantităţii sângelui în organism”, menţionează Tiberiu Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Medicii mai spun că pacientul a pierdit mult sânge până a ajuns la spital. Oamenii din Ilişeşti sunt în stare de şoc şi spun că ambii erau oameni liniştitţi şi nu îşi pot imagina care a fost motivul pentru care Nicolae ar fi vrut să-l omoare.

”Până acum nu s-au mai certat, ne-a uimit pe toţi această nenorocire”, au menţionat funcţionarii de la primăria din ilişeşti.

Peste 400 de animale are în curte

Până când Dorin Şoimaru se va însănătoşi şi va veni acasă, de întreaga gospodărie va avea loc familia lui.

Acesta deţine 5 lei, un tigru siberian mascul şi o femelă bengaleză. De asemenea, mai are ratoni, 6 babuini, porci spinoşi, un ţap de Camerun şi 27 de reptile, printre care şi şerpi veninoşi.

Nici urşii nu lipsesc din Grădina lui Zoo, acesta creşte trei urşi Panda. 

Înainte de tragedie, acesta ia spus soţiei că vrea să ma aducă şi alte animale acasă şi că intenţionează să construiască noi acvarii pentru reptile. 

Chiar dacă şoţul nu este acasă, Zoo va fi deschisă în continuare iar biletul costă 4 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite