Suceava: Proprietarul Grădinii Zoologice din Ilişeşti, la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori în piept, apoi a condus la volanul propriei maşini până a leşinat din cauza pierderii mari de sânge

Proprietarul grădinii zoologice de la Ilişeşti se află internat în spital în stare gravă, după ce un consătean i-a înfipt un cuţit de cinci ori în piept.

Ioan Dorin Soimaru, în vârstă de 46 de ani este cunoscut în tot judeţul ca om de afaceri dar şi pentru pasiunea sa pentru animale, deoarece şi-a deschis acasă un Parc Zoo în care creşte peste 400 de animale, de la lei până la şerpi veninoşi.

Acesta are acasă maimuţe, lei, şerpi veninoşi, ratoni, porci spinoşi, tigri şi păsări exotice, în total peste 400 de specimene.

Suceveanul a fost găsit de localnici într-un şanţ, plin de sânge înspre dimineaţa de duminică şi a fost dus de urgenţă la spital, unde a fost operat de urgenţă.

“În principiu este bine, nu i-a fost atins nici un organ vital iar circulaţia sângelui îşi revine. Există totuşi pericolul să facă o infecţie, ca la orice plagă înjunghiată, însă acum respiră spontan şi credem noi că se va recupera fără probleme”, a declarat Tiberiu Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean. 

Poliţiştii spun că acesta s-ar fi certat cu Nicolae Vas, în vârstă de 44 de ani de la o lucrare pe care acesta trebuia să o facă la Grădina Zoologică şi nu a mai făcut-o. În urma unui scandal, Vas a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe omul de afaceri.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite