Şi-au bătut colegul de pahar şi au spart geamul restaurantului în care au băut împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre tineri a luat un scaun de pe terasă şi a spart un geam. Foto arhivă
Unul dintre tineri a luat un scaun de pe terasă şi a spart un geam. Foto arhivă

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de Gabriel F., barmanul restaurantului în care a avut loc agresiunea.

Ieri, la ora 05.30, patru tineri din Brodina au bătut un bărbat într-un bar. La plecare, au spart cu un scaun geamul de la intrarea în restaurant. Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de Gabriel F., barman la un restaurant situat pe str. Calea Cernăuţi.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, care a stabilit că, în jurul orei 03.00, în bar au intrat Florin P., de 37 ani, Alexandru B., de 23 ani, Marius Ş., de 27 ani şi Vasile J,. de  24 ani, toţi din comuna Brodina. Tinerii au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 05.30, când au părăsit localul. La plecare, Florin P. şi Marius Ş. l-au lovit cu pumnul în zona feţei pe Constantin P., de 60 ani, din localitate, după care au părăsit barul.

Ulterior, Vasile J., la ieşirea din restaurant, a luat un scaun de pe terasă şi a spart geamul termopan de la intrare, în valoare de 500 lei. „Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi lovire", a declarat Gabriel Panţiru, reprezentant al IPJ Suceava.

Citiţi şi: Suceava: I-au furat cumpărăturile din autoturismul parcat în fața mall-ului

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite