Suceava: I-au furat cumpărăturile din autoturismul parcat în fața mall-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vor verifica în acestă seară motocicletele şi mopedele foto arhivă
Poliţiştii vor verifica în acestă seară motocicletele şi mopedele foto arhivă

Păgubitul a constatat că dintr-o sacoșă ce se afla în portbagajul autoturismului îi lipsesc un costum bărbătesc din mătase, două cămăși, 60 bucăți baticuri damă și șase eșarfe.

Ieri, în jurul orei 15.00, Claudiu A., de 22 ani, din comuna Bârgăuani, județul Neamț, a sesizat Poliției faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism mai multe articole de îmbrăcăminte.

Tânărul a spus polițiștilor că autoturismul se afla în parcarea unui complex comercial din Suceava, el având de făcut câteva cumpărături în mai multe supermarketuri din Suceava.

Când s-a întors la autoturism, a constatat că portiera dreapta spate era în poziția întredeschis, iar butucul de la sistemul de închidere al portierei stânga față forțat și scos în exterior. Verificând interiorul autoturismului a constatat că dintr-o sacoșă ce se afla în portbagajul autoturismului îi lipsesc un costum bărbătesc din mătase, două cămăși, 60 bucăți baticuri damă și șase eșarfe”, a precizat Gabriel Panțiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. Prejudiciul cauzat este în jurul sumei de 800 lei.


Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite