Suceava: O armată de asistente îl păzeşte pe şeful DNA Suceava, care a ajuns înjunghiat în inimă la spital (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii spun că Marius Surdu (41 de ani), care conduce DNA Suceava din noiembrie 2008, are toate şansele să îşi revină.

UPDATE ora 19.30: Până în prezent, doar soţia a venit în vizită la Marius Surdu, şeful DNA Suceava, nimeni altcineva nu are voie să intre în salonul special deschis la Reanimare pentru el. Chiar dacă au voie să intre şi cele două fetiţe, mama evită săle aducă. Lângă patul lui Surdu stă permanent o asistentă care îl ţine sub observaţie iar o alta stă de pază la uşă şi neagă faptul că acolo ar fi internat Marius Surdu. Vecinii săi sunt speriaţi de sângele care a rămas pe hol şi care a făcut urme de la apartamentul numărul 8 şi până la parter, vizibile şi astăzi. Se pare că acesta sângera abundent în momentul în care a fost luat cu targa de către medicii de la ambulanţă.

UPDATE ora 16.00: Medicii, asistentele şi infirmierele secţiei de Reanimare a Spitalului Judeţean de Urgenţă ţin secretă starea de sănătate a procurorului.

O armată de asistente a fost mobilizată pentru ca presa să nu ajungă la şeful DNA care este izolat într-un salon al secţiei, special amenajat pentru el, unde nu intră decât soţia, medicul de gardă şi asistentele care îl păzesc până în dinţi.

“Domnişoară, vă repet a opta oară, a noua deja mă enervez. Nu vă putem oferi niciun fel de informaţii! Luaţi legătura cu conducerea spitalului”, i-a răspuns reporterului doctorul Ruslan Gorceag, medicul de gardă al secţiei de Reanimare.

Citeşte şi:

Colegii şi vecinii şefului DNA Suceava sunt şocaţi de gestul lui Marius Surdu, care ar fi încercat să se sinucidă (UPDATE)

Starea de sănătate a şeful DNA este mult mai bună comparativ cu ieri, însă Marius Surdu este în continuare este sub influenţa medicamentelor. “Pacientul este stabil în momentul de faţă. Este în afara oricărui pericol, după cum ne arată aparatele”, ne-a spus în această dimineaţă, dr. Doina Ganea Motan, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie Suceava, Adrian Marius Surdu, a fost găsit de soţia sa înjunghiat în casă, vineri seară, în jurul orei 22.00. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de ambulanţă şi cinci echipaje de poliţie care au anchetat cazul. Dacă prima opţiune a achetatorilor a fost o tentativă de suicid, colegii de serviciu şi medicii susţin că ar putea fi vorba de un accident casnic.

“Noi credem că a fost vorba de un accident casnic, nicidecum de vreo sinucidere. Nu avea motiv, nu avea probleme familiale, erau o familie fericită alături de cele două fetiţe ale lor”, a declarat Vasile Mandici, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Ce s-a întâmplat cu exactitate va spune chiar şeful DNA imediat ce se va pune pe picioare.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite