Colegii şi vecinii şefului DNA Suceava sunt şocaţi de gestul lui Marius Surdu, care ar fi încercat să se sinucidă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procuror-şef al Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Adrian Marius Surdu, a ajuns la spital în comă şi a fost operat de urgenţă.

UPDATE ORA 20.45: Cunoscuţii susţin că Marius Surdu era un om şi un coleg foarte bun, care îşi iubea familia. "Era un om foarte bun, respectuos, echilibrat. Nu pot să cred ce s-a întâmplat, însă în zilele noastre nu poţi să fii sigur de nimic", ne-a spus un vecin al şefului DNA Suceava. Vecinii sunt şocaţi de ce s-a întâmplat. "Îl vedeam cu soţia de mână plimbându-se, coborau de pe Mărăşeşti. Păreau foarte fericiţi, mai rar astfel de familii", ne-a spus şi chelnerului unui restaurant din apropiere.

UPDATE ORA 18.15: Colegii de serviciu ai lui Surdu nu ştiu cum s-a putut ajunge la această nenorocire: "Suntem socaţi de ce s-a întâmplat, noi credem că a fost vorba de un accident casnic, nicidecum de vreo sinucidere. Nu avea motiv, nu avea probleme familiale, erau o familie fericită alături de cele două fetiţe ale lor", a declarat Vasile Mandici, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava. Tot acesta a mai infirmat zvonul cum că săptămâna viitoare vine un control de la centru. Nici el şi nici colegii lui nu ştiu nimic de acest lucru.

UPDATE ora 18.00: Şeful DNA Suceava se afla în continuare la Reanimare, în stare stabilă, însă medicii nu garantează că se afla în afara oricărui pericol. La acesta a venit în vizită soţia şi câteva rude, însă numai soţia a avut acces în salon. Medicii şi asistentele se feresc să dea mai multe amănunte.

UPDATE ora 17.50: Marius Surdu cerceta în ultimul timp mai multe dosare ale unor ofiteri IPJ, printre care şi pe Nicusor Todiruţ, şeful Inspectoratului de Poliţie într-un dosar pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Nici până la această ora nu se ştie sigur dacă acesta a fost atacat ori a încercat să se sinucidă.

image

UPDATE ora 17.30: Surdu a fost găsit de către soţia acestuia, Adina Oana Surdu, care ocupă funcţia de judecător la Curtea de Apel, Suceava, plin de sânge. Surse din rândul criminaliştilor spun că rana a fost făcută cel mai sigur cu un cuţit.

UPDATE, ora 17.17: Pacientul este în afara orcărui pericol. Este stabil“, ne-a declarat Doina Ganea Motan, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. Aceasta a refuzat să ofere alte detalii.

Adrian Marius Surdu a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul inimii, iar criminaliştii IPJ Suceava spun că ar fi vorba de o tentativă de sinucidere.

Procurorul se află în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" din Suceava.

Poliţiştii şi Serviciul de Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, în jurul orei 22.00, printr-un apel la 112, la locuinţa procurorului-şef al Serviciului Teritorial Suceava.

Agentul şef principal Mihai Hurjui a declarat că echipa de criminalişti din cadrul IPJ Suceava care anchetează cazul are indicii concludente că ar fi vorba despre o tentativă de suicid.

Vom reveni cu amănunte.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite