Suceava: Scandal cu topoare şi pistoale între tată şi fiu încheiat cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri seară, în jurul orei 21.00, între Alexie P. şi părinții săi a izbucnit un scandal spontan, pe fondul unor neînțelegeri legate de un proces civil, pierdut de părinții săi la Judecătoria Gura Humorului.

Ieri, în jurul orei 21.30, Iuliana N. a sesizat Poliţia cu privire la faptul că Alexie P., de 33 ani, din Frasin, concubinul ei, a fost bătut de tatăl său, Vasile P. , de 57 ani. Femeia a spus poliţiştilor că Vasile P. l-a lovit pe fiul său cu un topor şi a tras şi două sau trei focuri de armă împotriva acestuia.

Poliţiştii au constatat că ieri seară, în jurul orei 21.00, între Alexie P. şi părinții săi a izbucnit un scandal spontan, pe fondul unor neînțelegeri legate de un proces civil, pierdut de părinții săi la Judecătoria Gura Humorului. „Conflictul a degenerat când Vasile P. a luat un topor cu care l-a lovit pe Alexie P. în zona spatelui. Totodată, Vasile P. a luat din maşina proprietate personală, parcată în curtea locuinței, un pistol cu bile de cauciuc, calibrul 9 mm, cu care a tras câteva focuri de armă, nefiind rănită însă nicio persoană”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În urma incidentului, tatăl lui Alexie, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a ales cu o „plagă contuză tăiată antebraț drept”, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Gura Humorului şi, ulterior, la Spitalul de Urgență Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Fiul său, şi el în stare de ebrietate, avea o rană superficială în zona omoplatului stâng, dar a refuzat internarea.

De la fața locului s-a ridicat un topor, despre care există indicii că a fost folosit în agresiune, neidentificându-se pistolul despre care Alexie P. susține că a fost folosit de tatăl său. Valeria P., de 55 ani, mama lui Alexie, se afla şi ea în stare de ebrietate şi a depus plângere penală împotriva fiului ei, pentru comiterea infracțiunii de lovire şi alte violențe, iar acesta din urmă îi reclamă pe părinții lui pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a conchis Gabriel Panţiru.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal față de Vasile P. pentru comiterea infracțiunii de lovire şi alte violențe, amenințare şi distrugere, iar împotriva lui Alexie P. pentru lovire sau alte violențe.

Citiţi şi: Suceava: Un bătrân a ajuns la spital desfigurat după ce a încasat o bătaie zdravănă de la două femei

Suceava: Poştăriţă jefuită în plină zi de doi indivizi necunoscuţi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite