Suceava: Poştăriţă jefuită în plină zi de doi indivizi necunoscuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orei 14.30, Cătălina H., de 41 ani, factor poştal, în timp ce se afla la ieşirea din cartierul Iţcani, a fost deposedată de suma de 15.069 lei, fiind ameninţată de către doi bărbaţi necunoscuţi.

Ieri, în jurul orei 15.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a fost sesizat despre faptul că un factor poştal a fost tâlhărit pe o stradă din municipiul reşedinţă de judeţ.
 
Poliţiştii au stabilit că în jurul orei 14.30, Cătălina H., de 41 ani, factor poştal, în timp ce se afla la ieşirea din cartierul Iţcani, a fost deposedată de suma de 15.069 lei. Femeia a fost ameninţată de către doi bărbaţi necunoscuţi ce se deplasau cu un autoturism din direcţia Suceava către comuna Pătrăuţi.

Persoana vătămată a fost confuză în declaraţii, astfel încât nu a putut oferi detalii cu privire la semnalmentele autorilor şi nici ale autoturismului cu care se deplasau aceştia. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Citiţi şi: Suceava: Lovită cu cuţitul în zona gâtului de către soţ

Suceava: ŞOCANT/ O femeie din Salcea, decapitată de concubin. Criminalul spune că nu îşi mai aminteşte ce a făcut (UPDATE)

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite