Suceava: Şase gospodării din Zahareşti, cuprinse de un incendiu puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cauza vântului incendiul s-a extins imediat. Foto arhivă
Din cauza vântului incendiul s-a extins imediat. Foto arhivă

Incendiul a fost lichidat după trei ore de la sosirea pompierilor. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Pompierii suceveni au intervenit în cursul după-amiezii de ieri pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Zahareşti, comuna Stroieşti, la locuinţa lui Dumitru B.

La sosirea forţelor incendiul se manifesta la casa de locuit, construită din lemn, şi la anexele gospodăreşti, cu iminenţa de propagare la vecinătăţi. Din cauza vântului incendiul s-a extins imediat la alte cinci gospodării aparţinând cetăţenilor Dumitru F., Vasile F., Maria T., Dumitru B. şi Aurel B.”, a precizat Cristian Hociung, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Incendiul a fost lichidat după trei ore de la sosirea pompierilor. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Au ars zeci de metri pătraţi din acoperişurile celor şase case de locuit, o magazie de materiale, 20 mp dintr-un adăpost de animale, un depozit de furaje, 6 m3 cherestea, 2 t de furaje, mobilier şi alte bunuri, doi porci şi cinci iepuri şi aparatură electrocasnică. 

Citiţi şi: Lenjeria Spitalului Judeţean Suceava, în flăcări

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite