Lenjeria Spitalului Judeţean Suceava, în flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuit electric. Foto arhivă
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuit electric. Foto arhivă

În compartimentul de transport marfă se afla circa o tonă de lenjerie provenită de la Spitalul Judeţean Suceava, care urma să ajungă la o spălătorie din Bârlad, cu care se află în contract unitatea medicală.

În cursul amiezii de ieri, între localităţile Buneşti şi Fălticeni, o autoutilitară a luat foc. Pompierii suceveni au intervenit cu două autospeciale, un ofiţer şi şapte subofiţeri pentru lichidarea incendiului. În compartimentul de transport marfă se afla circa o tonă de lenjerie provenită de la Spitalul Judeţean Suceava, care urma să ajungă la o spălătorie din Bârlad, cu care se află în contract unitatea medicală.

Din primele cercetări, cauza probabilă de incendiu a fost scurtcircuit electric. Au ars materiale textile, tapiţeria, bordul şi instalaţia electrică“, a precizat Cristian Hociung, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.
 
Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a precizat că are rezerve noi de lenjerie, astfel că nu vor fi probleme în această privinţă, iar în ceea ce priveşte incidentul de ieri, răspunderea este a firmei de la Bârlad, care va trebui să înlocuiască bunurile pierdute în incendiu.

Citiţi şi: Suceava: Au încercat să fure un autoturism prin tăierea firelor electrice de sub volan

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite