Suceava Procent de promovare a Bacalaureatului majorat în urma rezolvării contestaţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de candidaţi au fost nemulţumiţi de notele la Bacalaureat
Mii de candidaţi au fost nemulţumiţi de notele la Bacalaureat

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IŞJ Suceava,după reevaluarea celor peste 3.500 de teze contestate de candidaţi, procentul de promovabilitate a sucevenilor a crescut de la 65,03% la 66,25%.

Judeţul Suceava s-a situat pe prima poziţie la nivel naţional în urma centralizării rezultatelor la Bacalaureat înainte de contestaţii. Potrivit datelor puse la dispoziţie de IŞJ Suceava,după reevaluarea celor peste 3.500 de teze contestate de candidaţi, procentul de promovabilitate a sucevenilor a crescut de la 65,03% la 66,25%. Peste 73% dintre note au rămas nemodificate, iar dintre candidaţii care au primit rezultate noi 65% s-au ales cu note mai mici. Mai exact, din 3.516 contestaţii, au rămas nemodificate 2.582 note, iar 934 de candidaţi au primit rezultate noi. Dintre acestea, 327 au fost modificate prin creştere şi 607 prin scădere.
 
4.735 dintre cei 7.147 elevi prezentaţi la probele Bacalaureatului au promovat examenele, iar 2.407 dintre ei au fost respinşi.

În Suceava nu există candidaţi cu media 10 şi nici licee la care să nu fi promovat niciun candidat.

Noile note şi mediile finale ale candidaţilor din sesiunea de vară a Bacalaureatului sunt afişate aici: Află rezultatele contestaţiilor aici 

Citiţi mai multe despre Bacalaureat 2011 la Suceava:

REZULTATE CONTESTAŢII Bacalaureat 2011 Suceava: 65% dintre notele modificate au fost micşorate

Suceava ocupă locul I pe ţară după rata de promovabilitate la Bacalaureat (UPDATE)

Cine sunt vinovaţii dezastrului de la Bacalaureat în Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite