Suceava: Percheziţii - procurorii DIICOT anchetează licitaţiile frauduloase de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Haeckerii suceveni se lasa greu prinsi
Haeckerii suceveni se lasa greu prinsi

Anchetatorii au făcut astăzi o percheziţie la domiciliul unui sucevean care aduce prejudicii statului prin procesul de "hecăreală"

UPDATE: Percheziţia a avut loc în Câmpulung Moldovenesc acasă la doi tineri, însă aceştia nu au fost reţinuţi pentru audieri din lipsă de probe.

UPDATE: Procurorii DIICOT au declarat faptul că percheziţia s-a finalizat spre amiază, însă nu pot da identitatea suceveanului şi nici informaţii legate de caz deoarece încă se fac cercetări asupra datelor colectate în timpul percheziţiilor. Aceştia mai spun că destinaţia este o localitate din judeţ iar persoana în cauză este cercetată pentru licitaţii frauduloase pe internet.

Astăzi, 6 aprilie, procurorii DIICOT din Suceava au realizat o percheziţie domiciliară pentru a identifica sursa unor fraude informatice.

Această percheziţie se numără printre alte 101 realizate în 31 de oraşe din ţară precum Vâlcea, Teleorman, Timiş, Argeş, Prahova, Constanţa, Dolj, Bacău şi alte locaţii.

Procurorii spun că descinderea la locuinţa hacker-ului urmărit se va finaliza cu întocmirea unui dosar penal.

Numai la Biroul Teritorial Vîlcea au fost aduse până în prezent pentru audiere 70 de persoane suspectate de fraudă informatică

Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi:
Hacker constănţean implicat în ilegalităţi în valoare de 10 milioane de euro

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite