Incendiu într-un bloc de locuinţe de pe strada Mărăşti din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii suceveni au lichidat incendiul într-o oră. Foto arhivă
Pompierii suceveni au lichidat incendiul într-o oră. Foto arhivă

Etajul VIII a fost inundat cu fum, dar nu a fost necesară evacuarea niciunei persoane, iar instalaţia automată de stingere cu apă, din dotarea locuinţei incendiate, nu a funcţionat.

Pompierii suceveni au intervenit noaptea trecută, în jurul orei 23.00, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe de pe strada Mărăşti, la un apartament de la etajul VIII.
 
Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina“ al judeţului Suceava, condusă de inspectorul şef, colonelul Ion Burlui, şi Detaţamentul de pompieri Suceava a lichidat incendiul într-o oră.

La sosirea militarilor, ardeau mocnit echipamente electronice şi electrice, existând pericolul de propagare a focului la întregul apartament. Au ars două aparate de aer condiţionat, aparatură de distribuţie internet, o priză şi circa 1,5 metri liniari de cablu electric, degradându-se finisajele interioare ale apartamentului“, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. Acesta a precizat că etajul a fost inundat cu fum, dar nu a fost necesară evacuarea niciunei persoane şi că instalaţia automată de stingere cu apă, din dotarea locuinţei, nu a funcţionat.

Pompierii au concluzionat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Citiţi şi: Suceava: Scandal în Bazar: L-a înjunghiat cu o foarfecă pentru că a avut un comportament indecent

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite