Suceava: I-au furat maşina din curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La momentul furtului, în torpedoul maşinii se aflau toate documentele în original, valoarea prejudiciului fiind de circa 6.000 lei.

Ieri, în jurul orei 21.45, Romică G., de 47 ani, din municipiul Suceava, a sesizat Poliţia despre faptul că persoane necunoscute i-au furat autoturismul înmatriculat în Italia. Hoţii ar fi acţionat ieri, între orele 19.00-20.00. 

Citeşte şi: Suceava: I-au furat din casă bijuterii din aur dar şi 200 de euro

Din cercetări s-a stabilit că reclamantul a achiziţionat autoturismul menţionat în urmă cu aproximativ două săptămâni de la o persoană necunoscută, fără a încheia însă contract de vânzare-cumpărare în acest sens”, a specificat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

Citeşte şi: Locuinţele sucevenilor, ţinta favorită a hoţilor

Potrivit anchetatorilor, ieri, în jurul orei 19.00, Romică G. a parcat autoturismul în curte, l-a încuiat, iar în jurul orei 20.00 a fost anunţat de către fiul său că autoturismul lipseşte. La momentul furtului, în torpedoul maşinii se aflau toate documentele în original, valoarea prejudiciului fiind de circa 6.000 lei.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite