Suceava: Hoţii s-au apucat să fure şi obiecte sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În unele cazuri prejudiciile sunt infime comparativ cu pedeapsa pe care hoţii o riscă. A crescut şi numărul cazurilor de furt din uscătoare şi beciuri, pe lângă deja obişnuitele furturi de fier vechi.

În cursul zilei de ieri administratorul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Suceava a sesizat că a fost prădat de hoţi. Autorii rămaşi încă necunoscuţi au pătruns în grupul sanitar al societăţii pe uşa lăsată deschisă şi au sustras obiecte sanitare, o vană termostatată şi o automatizare pentru panouri solare, toate în valoare de 700 lei. Poliţiştii anchetează cazul pentru a stabili identitatea persoanelor vinovate.

Hoţi mai hotărâţi să pună mâna pe obiecte valoroase au prădat o locuinţă din satul Arţari, comuna Hănţeşti, de unde au sustras un generator electric, precum şi suma de 2.600 lei. Problema în acest caz constă în faptul că proprietarul, Ilie I., de 76 de ani, nu a anunţat Poliţia imediat după constatarea furtului, care a avut loc în luna decembrie a anului trecut, când acesta se afla internat la Spitalul Judeţean Suceava. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Fetele se pare că preferă fure produse cosmetice şi îmbrăcăminte. Ieri, în jurul orei 17.00, minora V. A., de 16 ani, din municipiul Suceava, a fost prinsă în flagrant de către agenţii de pază ai unui magazin în timp ce sustrăgea două flacoane de apă de toaletă, a 100 ml fiecare, şi o pereche de pantaloni tip blugi, în valoare totală de 115,07 lei. Potrivit poliţiştilor, minora este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citiţi şi: Suceava: Hoţii au furat în plină zi aparatură dintr-un cabinet medical din Rădăuţi

Suceava: Spargere de 20.000 lei la un magazin din Rădăuţi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite