Suceava: Hoţii au furat în plină zi aparatură dintr-un cabinet medical din Rădăuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorii furtului au pătruns în interiorul clădirii prin forţarea unui geam de la demisolul acesteia, după care au decopertat peretele din PAL ce separă demisolul de parter, reuşind astfel să sustragă aparatură medicală în valoare de 2.000 lei.

Ieri, în jurul orei 18.00, Maria C., de 55 ani, din municipiul Rădăuţi, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că persoane neidentificate au pătruns în cabinetul medical pe care-l administrează şi i-au sustras mai multe bunuri. 

   
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că autorii, în ziua de 3 aprilie, în intervalul orar 11:00-17:00, au pătruns în interiorul clădirii prin forţarea unui geam de la demisolul acesteia, după care au decopertat peretele din PAL ce separă demisolul de parter. Din interiorul cabinetului a fost sustrasă aparatură medicală în valoare de aproximativ 2.000 lei”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Citiţi şi: Suceava: Au spart un magazin și au furat 800 pachete de țigări

Suceava: Spargere de 20.000 lei la un magazin din Rădăuţi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite