Suceava: VIDEO Francois Farah: "Filaret Moţco este un erou". Vezi aici ce spun reprezentanţii ONU despre pierderea lui Filaret Moţco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei diplomaţi ai Naţiunilor Unite au fost prezenţi la slujba de îmormântare, de ieri, a diplomatului sucevean Filaret Moţco. Reprezentantul pentru România al ONU, Francois Farah, a transmis familiei condoleanţe şi i-a asigurat că vor primi sprijin financiar din partea Naţiunilor Unite pentru pierderea suferită.

"Filaret Moţco va beneficia de toate drepturile ce decurg din statutul de angajat al Naţiunilor Unite, dar şi pentru faptul că a murit la datorie. Familia va fi anunţată în timp util cu privire la toate aceste drepturi", ne-a declarat Francoi Farah, reprezentant pentru România al ONU.

Suceava: FOTO şi VIDEO: Înmormântarea lui Filaret Moţco în imagini

"Le-am spus membrilor familiei să fie mândri de fiul, respectiv fratele lor, pentru că a lucrat sub drapelul Naţiunilor Unite, a luptat pentru valorile ONU, justiţie şi pace, iar în mod cert el este un erou pentru familie, comunitate, pentru România şi bineînţeles pentru ONU", a concluzionat Francois Farah.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite