Suceava: Florin Tărnăucenu de la Protecţia Copilului va fi înlocuit cu Margareta Isăilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua directoare care îi va lua locul lui Florin Tărnăuceanu este în prezent director executiv la Direcţia de Administrare a Domeniului Public Privat al judeţului Suceava.

După ce reprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privesc procedurile de achiziţii care se făceau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, directorul executiv Florin Tărnăuceanu va fi schimbat din funcţie.

În şedinţa de Consiliu Judeţean care va avea loc joi, 24 februarie, se vor vota proiectele de CJ privind schimbarea din funcţie a directorului şi transferarea lui pe un alt post inferior în aceeaşi instituţie. În locul acestuia, va fi adus directorul executiv al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public Privat al judeţului Suceava, Margareta Isăilă.

Locul acesteia va fi ocupat de Dănuţ Gheorghe Buzaş, consilier cu grad profesional superior, din cadrul CJ Suceava. Astfel, detaşările ultimilor doi fiind temporare, pentru o perioadă de 6 luni, după cum spun reprezentanţii CJ Suceava.

Citiţi mai jos cum se făceau achiziţiile cu dedicaţie la DGASPC Suceava:

Suceava: Licitaţii cu dedicaţie la Protecţia Copilului

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite