Suceava: Elev bătut de colegul său de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral prin agresiune”. Foto arhivă
Tânărul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral prin agresiune”. Foto arhivă

Pavel P. a consumat băuturi alcoolice în barurile din zona pieţei agroalimentare Burdujeni împreună cu un bărbat care, în urma unor discuţii contradictorii şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-a lovit cu pumnii în cap.

Ieri, în jurul orei 17.00, Gabriela I., asistentă la Centru Şcolar Suceava, a sesizat faptul că un elev a fost adus la cabinetul medical cu o plagă la nivelul capului. Pavel P., de 21 de ani, din comuna Şaru Dornei, a fost preluat de către ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe Suceava pentru îngrijiri medicale.
 
Din primele cercetări s-a stabilit că cel în cauză, în cursul zilei, a consumat băuturi alcoolice în barurile din proximitatea pieţei agroalimentare Burdujeni împreună cu un bărbat care, în urma investigaţiilor, a fost identificat în persoana lui Nicolae H., de 36 de ani, din localitate. În urma unor discuţii contradictorii şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta l-a lovit cu pumnii în zona capului pe Pavel P.”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Elevul se află internat la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral prin agresiune”. În cauză s-a întocmit dosar de cercetate penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, iar în funcție de concluziile medicului legist se va propune soluţia procedurală.

Citiţi şi: Suceava: Minori dispăruţi, aduşi acasă de poliţişti

Voluntarii suceveni au oferit fumătorilor un măr pentru o ţigară

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite