Suceava: Două incendii azi dimineaţă în Vicov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul a avut loc în Vicovu de Sus la ora 6.00, în timp ce al doilea s-a petrecut la două ore mai târziu în Vicovu de Jos. Ambele s-au produs din cauza unui cablu defect.

Pompierii de la Garda de intervenţie Vicovu de Sus au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulară din comuna Vicovu de Sus, la ora 6.00, iar două ore mai târziu aceştia au fost nevoiţi să intervină la o altă locuinţă din Vicovu de Jos.

La sosirea pompierilor la prima locuinţă ardea acoperişul casei pe o suprafaţă de 8 mp şi peretele exterior pe o suprafaţă de 6 mp, cu pericol de extindere la întreaga locuinţă, însă pompierii au reuşit în aproape o oră să salveze casa şi anexele gospodăreşti.

Suceava: Incendiu la trei magazii de lemne

La cea de-a doua locuinţă, la sosirea echipajelor ardea adăpostul de animale şi şura pe o suprafaţă de 80 mp existând pericolul de extindere la întreaga gospodărie, însă pompierii au stins focul la timp.

Suceava: Incendiu la o gospodărie din localitatea Ciprian Porumbescu

„Din primele cercetări a rezultat că ambele incendii au avut drept cauză efectul termic al curentului electric generat de un cablu defect”, a explicat Lt.Col. Cristian Hociung, din cadrul ISU Suceava.

Din fericire, în niciunul dintre cele două incendii nu au existat victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite