Suceava: Incendiu la o gospodărie din localitatea Ciprian Porumbescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au ars aproximativ 90 de metri pătraţi din acoperişul casei, circa două tone de cereale, depozitate în podul casei, articole textile şi obiecte de uz casnic.

Detaşamentul de pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciprian Porumbescu, a intervenit ieri seară, în jurul orei 19.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Sultănicăi C., din comuna Ciprian Porumbescu.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit, construit din lemn, existând posibilitatea de propagare la şură şi adăpostul de animale. Incendiul a fost lichidat de pompieri două ore mai târziu.

Au ars aproximativ 90 de metri pătraţi din acoperişul casei, circa două tone de cereale, depozitate în podul casei, articole textile şi obiecte de uz casnic. S-au degradat pereţii, tâmplăria şi finisajele interioare.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat termic faţă de materialele combustibile”, a explicat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite