Suceava: Dosare penale pentru trei şoferi prinşi băuţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri i-au depistat în trafic pe cei trei şoferi, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool în aer expirat.

În cursul zilei de ieri poliţiştii rutieri au întocmit trei dosare penale unor şoferi care conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Pe la ora 04.30, pe drumul comunal ”Păsăileni”, de pe raza comunei Straja, a fost oprit autoturismul condus de Dumitru S., de 35 ani, din comuna Brodina, care prezenta simptome specifice consumului de alcool. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool în aer expirat, după care la Spitalul Municipal Rădăuţi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Câteva ore mai târziu, în jurul amiezii, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pe strada General Ion Lovinescu, din comuna Rădăşeni, autoturismul condus de Pavel C., de 55 ani, din localitate, care prezenta simptome specifice consumului de alcool. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Spre seară , în jurul orei 19.00, pe raza comunei Vama, pe DN 17, Gheorghe D., de 20 ani, din oraşul Gura Humorului, a fost identificat în timp ce conducea autoturismul fiind sub influenţa alcoolului. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Citiţi şi: Suceava: Un autocar cu 40 de călători a intrat într-un parapet din cauza ninsorii

Suceava: Accident cu 10 victime pe DN 2E, dintre care doi morţi (FOTO)

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite