Suceava: Doi dintre răniţii în explozia de la fabrica de reşapare a cauciucurilor au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi dintre cei trei răniţi sunt în stare gravă
Doi dintre cei trei răniţi sunt în stare gravă

Muncitorii cel mai grav afectaţi de flăcări n-au mai putut fi salvaţi de medicii bucureşteni de la Clinica Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Toader Pribeagu (55 de ani), din Gura Solcii, muncitorul cel mai grav rănit, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, şi Gheorghe Cristinel Prodan (23 de ani), din Ţibeni, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, au decedat la Bucureşti în cursul nopţii ieri.

Explozie la o fabrică de cauciuc din Suceava! Trei muncitori au fost răniţi!

Medicii suceveni care le-au acordat primul ajutor imediat după explozia produsă pe 9 iunie şi-au exprimat încă de atunci rezervele în privinţa şanselor de supravieţuire a celor doi. Trei muncitori au fost transportaţi de urgenţă la Bucureşti după ce au fost grav răniţi în deflagraţia de la o fabrică de cauciucuri din apropierea oraşului sucevean Milişăuţi.

A treia victimă, Daniel Andrei Şalgău (33 de ani) a avut arsuri pe 30% din suprafaţa corpului şi se află în continuare sub supravegherea doctorilor bucureşteni. Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonelul Ioan Burlui, afirma că explozia s-a produs din cauza prafului de cauciuc, la o maşină de reşapat.

Cele trei persoane reparau o maşină, iar praful de cauciuc, foarte exploziv, a fost aprins de o scânteie sărită de la aparatul de polizat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite