Explozie la o fabrică de cauciuc din Suceava! Trei muncitori au fost răniţi! (UPDATE) (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate specialitățile au primit bani mai mulți de la CAS Suceava
Toate specialitățile au primit bani mai mulți de la CAS Suceava

După primele cercetări, explozia a fost provocată de o scânteie produsă de o maşină folosită la reşaparea cauciucurilor. Flăcările au fost stinse de pompieri, iar muncitorii răniţi vor fi transferaţi la Bucureşti.

UPDATE ORA 11.40 Cei trei muncitori răniţi în explozia de la fabrica de cauciucuri din Grăniceşti lucrau cu forme legale, după cum au spus rudele acestora, sosite la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii suceveni vor ţine legătura cu cei de la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti şi vor anunţa familiile celor trei suceveni în legătură cu evoluţia stării lor.

UPDATE ORA 10.30: Cei trei pacienţi au fost transportaţi la elicopterul sosit de la Iaşi în jurul orei 10.00. Doi dintre pacienţi se află în stare foarte gravă, unul fiind intubat cu circa 3 minute înainte ca ambulanţa să-l transporte pe stadionul Areni, unde a aterizat elicopterul SMURD.



Al treilea bărbat, un tânăr de 33 de ani, a suferit arsuri mai uşoare la nivelul membrelor şi al feţei. Cea mai gravă este starea unui bărbat de circa 55 de ani, care are arsuri pe 98% din suprafaţa corpului, medicii fiind foarte rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Unul dintre răniţi are şanse minime de supravieţuire



Elicopterul a decolat în urmă cu 5 minute, la o jumătate de oră după ce victimele exploziei din Grăniceşti au ajuns pe stadion.

Doua dintre victime au arsuri foarte grave

UPDATE ora 10.00: Conform informaţiilor transmise printr-un comunicat MAI, cei trei muncitori au suferit arsuri de gradul III şi IV pe corp şi vor fi transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Cei trei răniţi sunt în drum spre Bucureşti, transportaţi cu elicopterul

Elicopterul care îi va transporta în Capitaă a plecat de la Iaşi, având la bord trei medici şi doi asistenţi de la SMURD Iaşi

UPDATE ora 09.20: „Elicopterul a preluat cele trei victime rănite grav. După ce vor fi stabilizate la Spitalul Judeţean Suceava, vor pleca spre Bucureşti”, a declarat Cristian Hociung, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. Pompierii au stins flăcările şi se pare că distrugerile provocate de explozie nu sunt mari.

Trei ambulanţe i-au transportat pe răniţi la elicopter

Ora 9.07: Incidentul a avut loc în jurul orei 7.00.

„Praful de cauciuc explodează foarte uşor, iar o maşină de reşapat cauciucuri a generat o scâteie, care a declanşat o explozie. În deflagraţie au fost răniţi trei muncitori, care vor fi transportaţi la Bucureşti. Pompierii au lichidat flăcările în jurul orei 8.00“, a declarat Ioan Burlui, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţî Suceava.

Vom reveni cu amănunte

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite