Suceava: Contrabandistă cu BMW, prinsă de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au descoperit 473 pachete de ţigări marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană, care erau ascunse sub preşuri, în portbagaj, sub scaune şi la compartimentul motor.

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au executat în cursul zilei de ieri o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări. Au depistat în trafic un autoturism marca BMW, condus de Andreea C., de 28 de ani, din municipiul Suceava, în care erau ascunse câteva sute de pachete de ţigări de contrabandă.

Ţigările erau ascunse sub preşuri, în părţile laterale ale portbagajului, sub scaune şi la compartimentul motor. În total, poliţiştii de frontieră au descoperit un număr de 473 pachete de ţigări marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit tinerei acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic”, a precizat Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Ţigările, în valoare de aproximativ 4.000 lei, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni, iar autoturismul marca BMW a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor. 

Citiţi şi: Contrabandă cu tampoane la Suceava

Suceava: Un tânăr a fost împuşcat de poliţişti în rinichi (UPDATE)

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite