Contrabandă cu tampoane la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetățeanul ucrainean Mykola K., depistat de poliţişti pe raza localității Negostina, avea în microbuzul pe care-l conducea un număr de 38.400 bucăți tampoane pentru igienă intimă.

Ieri, în jurul orei 21.30, o patrulă formată din poliţişti ai Poliției Rutiere Siret şi ai Postului de Poliție Bălcăuți a oprit pe raza localității Negostina un microbuz, condus de cetățeanul ucrainean Mykola K.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au depistat mai multe cutii cu produse de igienă intimă şi diferite produse alimentare.
 
Autovehiculul a fost condus la sediul Poliției Oraşului Siret, unde s-a constatat că în cutii se afla un număr de 38.400 bucăți tampoane igienă intimă, aparținând conducătorului auto şi pasagerei în autovehicul, Marii P., de cetăţenie ucraineană”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cei doi cetățeni ucraineni au fost sancționați contravențional cu amendă de 2.500 lei. Bunurile, în valoare de 19.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Citiţi şi: Suceava: Au furat armele pădurarului din Pătrăuţi

Suceava: Mănăstirea Sihăstria Putnei prădată de hoţi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite