Suceava: Au furat armele pădurarului din Pătrăuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două arme letale şi una neletală ce se aflau în lada de armament au dispărut ieri din unul din cantoanele Ocolului Silvic Pătrăuţi.

Poliţiştii Postului de Poliţie Pătrăuţi au fost sesizaţi ieri prin numărul unic de urgenţă 112 de personalul Ocolului Silvic Pătrăuţi despre faptul că de la un canton silvic din Pătrăuţi au fost furate armele din dotarea pădurarului. Cantonul silvic se află într-un loc izolat, la circa 6 km de limita comunei Pătrăuţi.

"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că autori neidentificaţi au pătruns prin forţarea uşilor de acces, cel mai probabil în noaptea de 08/09 mai 2011, în clădirea cantonului, au răvăşit bunurile din încăperi şi au sustras un motofierăstrău cât şi lada de armament ce conţinea două arme letale şi una neletală", a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Hoţii nu au găsit şi elementele de muniţie din dotare deoarece nu se aflau în acelaşi loc cu armele. Potrivit poliţiştilor, lada de armament nu a fost asigurată conform prevederilor legare prin fixare în pardoseală.

"Cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor în vederea recuperării prejudiciului, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 5000 lei", a mai spus Gabriel Panţiru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite