Suceava: Cinci elevi autori ai unor furturi comise în comuna Pojorâta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni, cu autorii în stare de libertate, după care se va dispune procedural.

Ieri, lucrătorii Postului de Poliţie Pojorâta au identificat cinci elevi autori ai mai multor furturi comise pe raza comunei. Este vorba despre Cezar S., de 19 ani, Andrei C., de 18 ani, C. C., de 17 ani, A. I., de 16 ani, toţi din localitate, şi B. F., de 15 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit poliţiştilor, aceştia ar fi comis mai multe furturi, în intervalul de timp noiembrie 2010-martie 2011. Astfel, cei cinci elevi au sustras 15 butelii de aragaz, din locuinţa unei femei din Pojorâta, au pătruns prin efracţie în Şcoala Generală Valea Putnei, furând o cafetieră și produse alimentare în valoare de 200 lei, şi în două case de vacanţă de unde au plecat cu bunuri electrocasnice şi alimentare în valoare de 2.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate la domiciliile celor în cauză s-a reuşit recuperarea a circa 50% din bunurile sustrase. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni, cu autorii în stare de libertate, după care se va dispune procedural.

Citiţi şi: Suceava: Patru tineri din Botoşani, arestaţi pentru trafic de persoane

Suceava: Trei patrule de siguranţă publică au urmărit un hoţ care furase o staţie radio şi un CD player

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite