Suceava: Bătut cu furca de vecinul său din cauza unei bucăţi de teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel O. din Stulpicani s-a certat cu Ionuţ F. pe marginea hotarului dintre terenurile proprietăţilor acestora, apoi l-a lovit pe tânăr cu furca în zona capului, cauzându-i leziuni.

Ieri, la ora 18.00, agenţii Postului de Poliţie Stulpicani au fost sesizaţi de Gheorghe N. cu privire la faptul că ginerele său, Ionuţ F., de 29 ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni. Bărbatul a spus poliţiştilor că Viorel O. l-a lovit pe ginerele său cu o furcă, de mai multe ori, în zona capului.

În urma verificărilor s-a stabilit că între Gheorghe N. şi Viorel O., de 56 ani, din localitate, există o stare conflictuală cu privire la un teren dintre proprietăţile acestora, aflat în litigiu, şi a stabilirii limitei de hotar. În cursul zilei de ieri, Gheorghe N. împreună cu ginerele său au demolat gardul care desparte cele două proprietăți cu scopul de a-l înlocui, deoarece era putred.

Potrivit poliţiştilor, între Viorel O. şi Gheorghe N. a avut loc o altercaţie verbală, primul acuzându-l pe cel de-al doilea că doreşte să mute gardul şi să ocupe o parte din proprietatea sa.
În jurul orei 17.30, Viorel O. a revenit la locul unde cei doi vecini ai săi lucrau la repararea gardului având asupra sa o furcă. S-a certat cu Ionuţ F. pe marginea hotarului dintre cele două terenuri, apoi l-a lovit pe tânăr cu furca în zona capului, cauzându-i leziuni.

Victima a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu „T.C.C. deschis, plagă parietală bilaterală, plagă frontală şi sprâncenală stânga”. Cercetările sunt continuate de poliţişti, urmând ca în funcţie de concluziile medicale să se stabilească încadrarea juridică a faptei.

Citiţi şi: Suceava: A accidentat grav un minor şi apoi a fugit de la locul faptei

Suceava: A murit în microbuzul care urma să-l ducă în Rădăuţi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite